دسترسي سريع

گزارش تصويري
مدیرکل استاندارد تهران تاکید کرد: سازمان ملی استاندارد، تنها مرجع رسمی صدور گواهی حلال در کشور به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری در جریان بازدید از واحد تولیدی پروتئین گستر سینا، تولیدکننده انواع فرآورده‌های گوشتی با برند گوشتیران، مسؤولان این واحد را به اقدام برای اخذ گواهی حلال و نیز شرکت فرآیند انتخاب واحدهای نمونه استان توصیه کرد.
این واحد تولیدی که 95سال قدمت و 250 نیروی شاغل دارد، در جنوب تهران واقع‌شده‌است و در سبد محصولات خود 120 نوع محصولات گوشتی و غیرگوشتی تولیدکرده‌است.
طاهری در ادامه، چهاردهمین بازدید سالجاری خود را از واحد تولیدی آرد میهن کرد و گفت: باتوجه به اینکه نان قوت غالب مردم است، تلاش برای ارتقای کیفیت آرد و نان ضروری است.
واحد تولیدی آرد میهن با ظرفیت تولید 270 تنی در روز، یکی از 35 واحد تولیدی آرد دارای مجوز استاندارد در استان تهران است.