۵۰ واحد تولیدکننده غذاهای آماده در تهران فعالاند
۵۰ واحد تولیدکننده غذاهای آماده در تهران فعالاند
مدیرکل استاندارد تهران از شرکت تهیه و بستهبندی مواد غذایی هانی در جنوب شرق تهران، بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری در چهل و سومین بازدید خود از واحدهای تولیدی و خدماتی استان، از خطوط تولید و آزمایشگاه شرکت هانی، تولیدکننده انواع غذاهای آماده دیدن کرد.
وی با تاکید بر اقبال عمومی نسبت به غذاهای آماده، هرگونه نوآوری در این صنعت را برگ برنده برای تولیدکنندگان دانست.
طاهری با تاکید بر فعالیت ۵۰ واحد تولیدکننده غذاهای آماده با مجوز استاندارد در استان تهران، گفت: اخذ مجوز حلال در صنعت غذا، که متولی آن سازمان ملی استاندارد ایران است، رو به رشد، و برای دستیابی به بازارهای جهانی و صادرات ضروری است.
شرکت هانی با ۱۷ سال سابقه فعالیت، حدود ۲۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد، از این ادارهکل دریافت کردهاست.