به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان مرکزی ، جعفریان در این مراسم ضمن تقدیر از همکاری و همراهی بایسته معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت : امنیت غذایی و دسترسی همه به غذای سالم مهمترین دغدغه سازمان ملی استاندارد در حوزه غذاست.
وی بر اهمیت فعالیت مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی بر کنترل کیفیت و سلامت غذا تاکید کرد و گفت: صنعت غذا از تقلب رنج می برد و بدون کمک و همراهی مدیران کنترل کیفیت نظارت در این حوزه امکان پذیر نیست.
در انتهای مراسم از مدیران کنترل کیفیت نمونه تقدیر به عمل آمد.