يكشنبه 24 آذر 1398   14:17:48
آخرين ويرايش سایت
يكشنبه 24 آذر 1398 14:08:26
امكانات صفحهبيشتر
  • ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 

اخبار

1398/8/14 سه شنبهمدیرکل استاندارد تهران هشدار داد:
تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است
مدیرکل استاندارد تهران از شناسایی و توقیف چند واحد صنفی متخلف در شهر تهران که اقدام به تولید فرآورده‌های پروتئینی می‌کردند، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری با اشاره بر اجباری بودن استاندارد انواع فرآورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، ژامبون، انواع برگر و کباب لقمه، گفت: تولید این محصولات در محل‌های عرضه و واحدهای صنفی ممنوع و جرم است؛ و در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد.
این مقام مسؤول ادامه داد: علی‌رغم اطلاع‌رسانی‌های مکرر مسؤولان استاندارد مبنی بر ناسالم بودن فرآورده‌های گوشتی که در واحدهای صنفی و فروشگاه‌ها تولید و عرضه می‌شوند، هنوز شاهد مصرف و اقبال شهروندان از این محصولات غیراستاندارد هستیم.
طاهری خاطرنشان کرد: اخیرا فروشگاه دیگری در شهرک غرب، محدوده بلوار فرحزادی، توسط بازرسان استاندارد شناسایی شد و مراحل قانونی آن در حال اجراست.
مدیرکل استاندارد تهران همچنین، در خصوص ممنوعیت تولید فرآورده‌های گوشتی در فروشگاه‎‌های زنجیره‌ای و بزرگ، گفت: مراتب طی نامه‌ای به مراکز عرضه بزرگ و زنجیره‌ای در استان اطلاع‌رسانی و ابلاغ شده‌است.
 
 

بيشتر
نسخه قابل چاپ
کلیه حقوق این پورتال متعلق به سازمان ملی استاندارد می باشد
.