سه شنبه 29 مرداد 1398   19:06:54
آخرين ويرايش سایت
دوشنبه 28 مرداد 1398 17:46:50
امكانات صفحهبيشتر
  • ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 

اخبار

1398/2/18 چهارشنبههشدار اداره‌کل استاندارد استان تهران:
تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است
مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد در صورت مشاهده تولید فرآورده‌های مذکور در واحدهای صنفی برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری در تشریح این خبر گفت: فراورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، ژامبون، انواع برگر و کباب لقمه مشمول مقررات استاندارد اجباری‌اند و تولید آن در محل‌های عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است؛ که در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد.
این مقام مسؤول ضمن هشدار به مصرف‌کنندگان در مورد خرید و مصرف اینگونه فرآورده‌ها، در خصوص اطلاع‌رسانی مکرر به واحدهای صنفی و عرضه ادامه داد: مراتب طی نامه‌ای به مراکز عرضه بزرگ و زنجیره‌ای در استان اطلاع‌رسانی و ابلاغ شده‌است.


بيشتر
نسخه قابل چاپ
کلیه حقوق این پورتال متعلق به سازمان ملی استاندارد می باشد
.